Totul despre factura ta

De la emitere la plată

Știm că oricine poate plăti o factură, noi vă oferim câteva informații particulare prin care ne asigurăm că o să plătiți corect cele două facturi emise pentru evenimentul vostru, respectiv factura de avans și factura finală. Nu lucrăm cu plăți cash, aveți mai jos opțiunile dumneavoastră legate de plată.

Metoda de plată

Internet banking

Plată simplă, rapidă și comodă, se face direct de pe site-ul sau aplicația băncii dumneavoastră. Sunt incluse aici si serviciile de tip Revolut sau transfer de bani online.

Ordin de plată

Se completează ordinul de plată la orice filială fizică a băncii la care dumneavoastră aveți cont deschis în lei. Suma care se plătește trebuie să existe în cont sau să fie depusă înainte de plată.

Depunere numerar

Depunere în lei, în contul firmei noastre, la orice filială Banca Transilvania din Sibiu sau din România. Depunerea se realizează fără comision, este necesar buletin.

Informațiile legate de plată

Orice plată este definită de către patru elemente, și anume:

1. Numele beneficiarului: SC Acusto SRL

2. Contul în care se face plata: RO74BTRLRONCRT0212070201

3. Suma de plată: apare pe factură lângă câmpul “Total de plată”

4. Referința plății: seria și numărul facturii (le găsiți în colțul dreapta sus pe factură)

Factura dumneavoastră poate fi plătită de către oricine, atâta vreme cât sunt respectate aspectele menționate mai sus. În contabilitate ne ghidăm după referința plății, respectiv seria și numărul facturii.

De unde luăm informațiile pentru plată:

Aveți mai jos un document real, pe care se indică locul unde se găsesc informațiile pentru plată:

Greșeli frecvente

Referința plății

În loc de seria și numărul facturii clientul a trecut data evenimentului sau numărul contractului.

Beneficiarul

Clientul a trecut numele si prenumele meu în loc de Acusto SRL, eu sunt administratorul firmei însă firma este beneficiarul plății.

Suma

Au fost cazuri în care suma a fost rotunjită, trebuie plătită exact suma de pe factura, așa este corect dpdv al contabilității.

Termen de plată

Șapte zile calendaristice este termenul de plată, noi nu suntem foarte stricți legat de acest termen, nu se va întâmpla nimic cu data pentru care s-a emis factura în situația în care aceasta nu este plătită în termenul stabilit.

Dacă o factură trece cu mult de data scadentă și noi avem o cerere de eveniment pe aceeași dată pentru care s-a emis factura dumneavoastră, prima dată vă întrebăm pe voi dacă s-a întâmplat ceva vis-a-vis de decizia luată, și abia mai apoi dăm un răspuns celuilalt client care interoghează data aleasă de voi.

Vă mulțumim

Ne bucurăm pentru că vă gândiți sau ați ales să lucrați cu noi și vă stăm la dispoziție în continuare pentru orice întrebare sau nelămurire aveți, multe dintre răspunsurile pe care le căutați s-ar putea afla și în pagina Întrebări Frecvente spre aveți un buton mai jos.